Bli medlem


Kön:


Instruktioner

Skärmnamn: Skärmnamnet är ditt namn/nick/alias på sajten. Namnet är vad du blir identifierad med, oss medlemmar emellan. Välj gärna något som går att uttala. Namnet är inte kopplat till din inloggning.
Tips: När du skrivit in två tecken så listas automatiskt de närliknande Skärmnamnen som redan är tagna.

Användarnamn: Ditt användarnamn är tillsammans med ditt lösenord de två uppgifter du måste ange vid inloggning på sajten. Användarnamnet får inte vara detsamma som ditt lösenord.

Lösenord: Ditt lösenord är tillsammans med ditt användarnamn de två uppgifter du använder för att logga in på sajten. Lösenordet måste vara minst sex tecken och får inte vara det samma som ditt användarnamn.
Lösenordet är krypterat i Singelgolfares databas och därmed oläsligt för oss på admin. Glömmer du ditt lösenord så kan du dock enkelt beställa ett nytt.

E-post: Du anger lämpligen den e-post adress som du ofta kontrollerar.

Problem vid val av kön!

Sajten har problem att hantera knapparna för att välja kön i vissa webbläsare. Vi vet att vi har problem i Googles Chrome och Apples Safari. Vår tips - om du har möjlighet - är att välja Explorer eller Firefox. Kan du inte det så mejla oss så gör vi din registrering.

Födelsedatum: Vi har valt formen att du scrollar fram år månad o dag. Därmed sker uppdatering automatiskt varje födelsedag.

Land: Sweden är förvalt. Vid behov scrollar du fram lämpligt land för dig.

Stad: Du skriver in lämplig stad eller närmsta tätort.

Citron: En del mejlar oss och har problem med färg på citron. Den är såklart ett litet ord på tre bokstäver. Vi tror dock att problemet med att inte kunna registrera sig ligger i sajten inte kan registrera valet av kön.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se